GYIK

1. Miért érdemes a weboldalt látogatni?
Azért, mert itt értesülhetnek legelőször a legfrissebb kínálatról, napra kész hírekkel várjuk önöket, és minden olyan rendezvényre való felhívás megtalálható, amelyről máshonnan nem értesülhetnének.

2. Milyen módon tudok kapcsolatba lépni önökkel?
A "Kapcsolat" menüpontban megtalálja telefonszámunkat, illetve személyesen is felkereshet minket, a teljes nyitvatartási időben állunk rendelkezésére!

3. Hogyan tudok fizetni önöknél?
Lehetéséget biztosítunk kézpénzes, illetve bankkártyával történő fizetésre is.

4. Milyen jellegű ételek szerepelnek a kínálatban?
A lehetőségekhez mérten igyekszünk mindenki ízlésének megfelelni. A kínálatban a mai idők legújabb alkotásaival várjuk önöket. Legfőképpen az olasz, a spanyol, a tradicionális angol, és természetesen a magyar konyha vívmányait preferáljuk.

5. Mennyi idő alatt kapom meg a rendelésem?
Italok szempontjából legkésőbb 5 perc alatt szervírozzuk a leadott rendelést. Ételek esetén a rendeléstől számítva legkésőbb 20 percen belül felszolgáljuk még a legbonyolultabb ételkölteményt is!

6. Hány főre lehet asztalt foglalni önöknél?
A Pub kialakítás lehetővé teszi céges rendezvények, lakodalmak és baráti összejövetelek megrendezését. Igény szerint akár 50-70 fő befogadására is lehetőséget tudunk biztosítani.

7. Vásárlói panaszomat miként tudom érvényesíteni?
Amennyiben min?ségi kifogással él felénk, abban az esetben ezt a vonatkozó szervek felé tudja jelezni. Ezen szakhatóságok listája az étteremben fel van tüntetve, dolgozóink bármikor eligazítást nyújtanak erre vonatkozólag!

IntroWeb | 2014 - Weboldal készítés, SEO