ST. Andrea Egerszalók Borvacsora a John Bull Pub borozóban

st-andrea-egerszalok-borvacsora-a-john-bull-pub-borozoban.jpg
2019. november 8.péntek 19 óra 30' Szeged, Oroszlán u.6.

Menü:

 

ST.Andrea Napbor '18

Oliva tapanád tökmagos fűszervajjal és házi kenyérrel

 

ST.Andrea Egyetlen Egri Grand Superior Cuvée '17

Feta sajtos sütőtök krémleves fenyőmaggal és kakukkfű olajjal

 

ST Andrea Áldás'17

Aszalt szilvás kacsacomb céklakrémmel és vargányás rizottó ropogóssal

 

ST.Andrea Hangács '17

Konfitált marharostélyos grillezett zöldségpürével,olivás-szárított paradicsomos burgonyafánkkal

 

ST.Andrea Axios Egri Bikavér Grand Superior '16

Desszert:

Meggyes mille feuille fahéjas sodóval

 

 

Helyfoglalás:

Börcsök Zoltán +36-20-921-4463,

boroszoli68@gmail.com vagy a helyszínen.

A program ára elővételben: 13.800.-Ft/fő

helyszínen: 16.000.Ft/fő.

 

Várjuk szeretettel!

Vissza
IntroWeb | 2014 - Weboldal készítés, SEO