Olasz Gasztro Piknik a John Bull Pub borozóban.

olasz-gasztro-piknik-a-john-bull-pub-borozoban.jpg
Delikát (Leone, Valentino és Giuseppe Olaszország, Bergamo) Borok, Bortársaság. 2019. október 26. szombat 19 óra 30' Szeged, Oroszlán u.6.

Menü:

Case Paolin Spumante Brut Asolo Prosecco Superiore-DOCG.

Aperitivo-Nyitány: ropogós kapribogyó, kaprigyümölcs, Caterai szardella kaprilevéllel, olivabogyó, olivabogyó-pástétom

 

Antinori Castello Della Sala San Giovanni della Sala 2018 Orvieto

Antipasti-Előétel: sonka: prosciutto, culaccia, fiocco - párosítva: cardi, tengerikömény, giardiniera, vegyes zöldségek, Caponata, szicíliai padlizsánragu 

 

Mastrojanni Rosso di Montalcino 2017 DOCG.

 

Tormaresca Néprica Primitivo 2017

Tészta és rizs (finocchietto marino) variációk pesto di paccasassi,tengerikömény pesto és pesto Baroccoval (pesto szárított paradicsom, pirított mandula, érlelt ragusai Caciocavallo sajttal és Cerasuolo di vittoria borral)

 

Succo bergamotto (bergamottnarancslé)

 

Formaggi (sajtok)-telaggio, parmigiano, strachi tund-mellé fügemelasz, Balzsamecet, Fügekaktuszkompót (melassa di fichi, balsamico, composta fico d'india) Olio, Olivaolaj

 

Castello di Monsanto Chianti Classico 2016

 

Bergamottnarancs-likőr (liquore bergamotto)

 

Desszert:

Csokoládéval bevont olivabogyó (Olive ricoperte cioccolato) Cantucci

 

Helyfoglalás:

 

Börcsök Zoltán

Telefon: +36 20 921-4463

Email: boroszoli68@gmail.com

vagy a helyszínen.

A program ára elővételben: 17.500.- Forint/fő

Helyszínen: 20.000.- Forint/fő

 

 

További borvacsora időpontjaink: 

- Nov. 8. péntek St. Andrea pincészet

- Nov. 29. péntek Heimann Birtok és Sebestyén Csaba & Csilla Szekszárd

- Dec. 20. péntek, Demeter Zoltán Tokaj

 

 

Várjuk szeretettel!  

Vissza
IntroWeb | 2014 - Weboldal készítés, SEO