Bott Frigyes (Garam mente) borvacsora a John Bull Pub borozóban

bott-frigyes-garam-mente-borvacsora-a-john-bull-pub-borozoban.png
2020. március 6., péntek 19 óra 30' Szeged, Oroszlán u. 6.

Menü:

  • Bott Tramini '18
  • Tonhalas avokadó saláta
  • Bott Pinot Blanc '18
  • Sáfrányos, garnélás rizottó
  • Bott Juhfark(szűretlen) '18
  • Szűzpecsenye, tökmaggal és chedarsajtos burgonyapürével
  • Bott (szűretlen)Just Enjoy Red '18
  • Kacsacomb,áfonyás-céklás rétessel
  • Bott Super Granum Red '17

Desszert:

  • Csokoládés kuglóf,csipkebogyó lekvárral

Helyfoglalás: Börcsök Zoltán
Telefon: +36 20 921-4463,
Email: boroszoli68@gmail.com vagy a helyszínen.
 
A program ára elővételben: 12.500,-ft/fő
Helyszínen: 15.000,-ft/fő.
 
Várjuk szeretettel!

 

Vissza
IntroWeb | 2014 - Weboldal készítés, SEO