Takler Pince (Szekszárd) borvacsora a John Bull Pub borozóban

takler-pince-szekszard-borvacsora-a-john-bull-pub-borozoban.jpg
2017.március 24.péntek 19:30
Szeged,Oroszlán u.6.

Menü:

Takler Pinot Noir Rosé '16
Takler Kadarka '15
Vöröslencse humusz marinált paprikával,
szezámos házi kenyérrel

Takler Kékfrankos Reserve '13
Joghurtos cékla krémleves kecskesajt falatokkal
és pirított dióval

Takler Bikavér Reserve '13
Tépett húsos cannelloni sült paprika mártással,
kolbászmorzsával,pecorino sajttal

Takler Regnum '11
Kacsamell aszalt szilva chutney-val,gyömbéres káposztával és vajban
sült rösztivel

Desszert:

Marcipános piskóta málnával és borhabbal

Helyfoglalás:

Börcsök Zoltán :+36 20 921 4463, boroszoli68@gmail.com vagy a helyszínen.

A kóstoló program ára:12.800,-forint/fő

Várjuk szeretettel!

Vissza
IntroWeb | 2014 - Weboldal készítés, SEO