Szeleshát (Szekszárd) borvacsora a John Bull Pub borozóban

szeleshat-szekszard-borvacsora-a-john-bull-pub-borozoban.jpg
2017. november 10. péntek 19 óra 30.
Szeged, Oroszlán u. 6.

Menü

Szeleshát Pinot Noir Rosé '17
Szeleshát C. Franc '15

Házi kacsamell sonka balzsamos zöldsalátával és pecorino sajttal    

 

Szeleshát Háromfiú '15

Bivalymozzarellával töltött rizottó ropogós krémes sült paprika mártással

 

Szeleshát Oroszlán '09

Konfitált marhaszelet gulyás zöldségekkel

 

Monopol (C.Franc, Merlot, C.Sauvignon) '12

Gesztenyés libacomb cékla chutney-val, grillezett polentával, bundázott mazsolás káposztával

 

Szeleshát Cuvée (C.Franc, Merlot, Syrah) '11

Szilvás nudli fahéjas tejfölhabbal és szilva fagylalttal

 

Helyfoglalás

Börcsök Zoltán: +36 20 921 4463, boroszoli68@gmail.com vagy a helyszínen.

A program ára elővételben: 12 500 forint/fő.
Helyszínen: 15 000 forint/fő.


Várjuk szeretettel!

Vissza
IntroWeb | 2014 - Weboldal készítés, SEO