Bott Frigyes (Muzsla) borvacsora a John Bull Pub borozóban

bott-frigyes-muzsla-borvacsora-a-john-bull-pub-borozoban.jpg
2018. április 6. péntek 19 óra 30.
Szeged, Oroszlán u. 6.

Menü

 

Bott Zöldveltelini '16
Marinált burgonyasaláta articsókával

 

Bott Rajnai Rizling '16
Zöldborsó krémleves fürjtojás habbal és bacon morzsával

 

Bott Super Granum '16
Homáros ravioli petrezselymes paszternák pürével és pecorino sajttal

 

Bott Pinot Noir '16
Vargányás-vörösboros nyúltekercs batátás zsemlegombóccal és 
roppanós zöldségekkel

 

Bott Kékfrankos '16
Füstölt kacsamell hagymalekvár krémmel, sült céklás bulgurral
és kávés pecsenyelével

 

Desszert

Aszalt szilvás-káposztás rétes rózsaborsos meggyfagylalttal

 

Helyfoglalás:

Börcsök Zoltán + 3620 921 4463, boroszoli68@gmail.com vagy a 
helyszínen.

A program ára elővételben: 12 800 forint/fő
Helyszínen: 14 800 forint/fő

Várjuk szeretettel!

Vissza
IntroWeb | 2014 - Weboldal készítés, SEO