Bortársaság válogatás (Tóth Ignác kurzus) borvacsora a John Bull Pub borozójában

bortarsasag-valogatas-toth-ignac-kurzus-borvacsora-a-john-bull-pub-borozojaban.png
2016.december 16. péntek 19:30 Szeged, Oroszlán u. 6.

Menü:

Pálffy Gyula Köveskál Mál Olaszrizling '15
Figula Száka Olaszrizling '15
 
Csicsóka chips tárkonyos sajthabbal és sajtkrémmel
 
Szepsy Furmint '15
Györgykovács Somlói Furmint '13

Zöldfűszer kéreggel sült csirkemell vargányás gnocchival

Weninger Kékfrankos '15
Takler Kékfrankos Reserve '13
 
Ikon Cab.Franc Evangelista '12
Ruppert Cab.Franc '12
 
BBQ sertés duó mogyoróval,céklával és vajas burgonyával
 

Szepsy édes Szamorodni '12

Desszert:

Sáfrányos-körtés rizsfelfújt

Helyfoglalás:

Börcsök Zoltán +36 20 921-4463, boroszoli68@gmail.com vagy a helyszínen.

Ár: 15.000,-ft/fő,

Várjuk szeretettel!

Vissza
IntroWeb | 2014 - Weboldal készítés, SEO